ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΠΟΛΗ

Στο Kopparberg μπορείτε να πάτε για σαφάρι κάστορα, να επισκεφτείτε την τοπική υπεραγορά ή να απολαύσετε πίτσα σε μία από τις υπέροχες πιτσαρίες. Κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα μια υπαίθρια αγορά που ονομάζεται Kôppebärsmarken. Το Kopparberg, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μετατρέπεται σε πάρκο ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το Kopparberg οποιαδήποτε άλλη στιγμή πέραν από τη διάρκεια του Kôppebärsmarken, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Stora huset. Σε εσάς θα είναι περισσότερο γνωστό ως «το Μεγάλο Σπίτι». Έχουμε ακούσει φήμες ότι εκεί ζουν δύο φαντάσματα. Στο κύριο σπίτι ζει το ευγενικό φάντασμα, ενώ στην αριστερή πτέρυγα θα συναντήσετε το κακό φάντασμα. Παρόλα αυτά μπορείτε να πάτε εκεί, με δική σας όμως ευθύνη.

ΤΟ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟ

Φυσικά, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ζυθοποιείο του Kopparberg. Εδώ παράγουμε και τον απιδίτη μας. Το ζυθοποιείο εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί όπου κατασκευάστηκε πριν από περισσότερα από 130 χρόνια. Και σας υποσχόμαστε ότι θα παραμείνει εδώ. Πολλοί από τους συναδέλφους μας ζουν και εργάζονται στο Kopparberg. Δεδομένου ότι στηριζόμαστε σε εκείνους, καθώς και στο μαλακό νερό του Kopparberg, προκειμένου να παράγουμε τον απιδίτη με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να φύγουμε.